Myntex is one of the largest mobile encrypted communications providers in Canada. Their vision for the future is fun and exciting, and their staffers needed a space that reflected that while still maintaining a professional culture.

Built around Myntex’s employees and their needs, the space features invigorating colours graphics to encourage productivity. The flexible layout contains several collaboration spaces and constructive chatter areas, to allow work that feels like play. 

The company’s large data centre is treated as a showpiece, not a negative; in fact, the concept of data informed the project and influenced its lighting layout and mural treatments. Ultimately, being in the Myntex space is meant to feel like you are inside a big computer.

Other features offer staff a fun, outside-the-box employment experience, with amenities including an espresso bar and even an adult-sized slide.

Scope: Renovation
Completion: 2016
Size (m2): 400
Location: Calgary, Alberta

Close