How do you convert a dark and dingy former Edmonton call centre into a beautiful LEED® Silver corporate office? Punch a hole in the centre of the building, and let the sunshine in! Well, that along with many other people-and-earth-friendly strategies.

Servus Corporate Centre’s renovation was a perfect fit for the Manasc Isaac team. Emphasizing environmental responsibility and human health, the project allowed us to reimagine the building, inside and out.

By wrapping the entire structure in a well-insulated envelope, introducing natural light and fresh air into the space and fine-tuning the mechanical system, we transformed the building into an energy efficient, comfortable and beautiful corporate home for one of Canada’s 50 best managed companies.

Scope: Renovation
Completion: 2010
Size (m2): 11,195
Location: Edmonton, Alberta

[Manasc Isaac has] the gift of making people feel they have a part to play. You asked for our ideas and input as team players, you don’t dictate to people about how things will be done and that inspires them to become part of the solution. — Brian Los, Property Manager

Close